Povestea mea

Povestea mea

Povestea mea 

Am scris aici pe scurt povestea mea gândind că poate, te va inspira

Te salut ! Dacă ai ajuns pe această pagină, probabil ca ți-am trezit cumva curiozitatea ! O să-ți spun povestea mea . Ești interesat/ă să o citești ? Pentru că este o poveste scurtă, nu vreau să te plictisesc.

Povestea mea, începe așa, ca a oricărui om simplu, cu momentul în care am ieșit de pe băncile școlii- pentru că perioada copilăriei este un alt capitol- nesemnificativ pentru ce vreau să-ți împărtășesc aici.

Studii și profesie

Am absolvit studii economice. Sunt economist de profesie. Am lucrat in trei societăți comerciale cu statut de angajat. Știi cum este , program 8-16, de luni pană vineri ( pana in 1989 si sâmbata ), un salariu așa ca toată lumea, un concediu pe an, dar nu mai mult de 7 zile din considerente financiare. Te regăsești și tu în povestea mea ?

Îmi iubesc munca. Mi-a adus multe satisfacții . Dar, mi-a afectat starea de sănătate. Multe ore  petrecute in fața calculatorului, stres și presiune zilnică pentru respectarea termenelor de predare a lucrărilor.

O junglă in care trebuie sa reziști, pentru un salariu, 8-10 ore pe zi, la care poți adauga ora de dinainte de a-ți începe ziua de muncă – ma refer aici la drumul până la serviciu – și bineînțeles incă o oră pâna ajungi seara acasa.

Câte ore ai pierdut în folosul altora

Fă calculul și vezi câte ore prețioase am donat serviciului ” cu carte de munca „. Calculează și pentru tine !

Înmulțesc asta cu 15 ani. 15 ani in care pauza de prânz am luat-o de cele mai multe ori in viteză. De fapt, tot ce ținea de viața mea era făcut in viteză. Când și cum am decis să schimb povestea mea ?

La un moment dat, am gandit așa : dacă tot fac aceste eforturi, dacă tot sunt epuizată fizic si mental, atunci să fac asta pentru un venit mai consistent . Să fiu propriul meu șef, să-mi stabilesc singura programul.

Momentul primei schimbări

Buuun, ” zis și făcut „- in 2003 mi-am luat adio de la statutul de angajat și mi-am înființat o firmă privată .

Eram foarte incântată de decizia luată.  Numărul clienților mei a crescut destul de repede, pentru că am pus mare preț pe calitatea și promptitudinea serviciilor prestate, iar clienții mi-au devenit curând prieteni.

A fost o decizie bună in ceea ce privește aspectul financiar al vieții mele. Am putut realiza câteva lucruri frumoase, mi-am împlinit câteva dorințe – o casă, o mașină nouă, câteva călătorii pe care le planificasem de multa vreme.

Părea bună decizia, dar nu se potrivea

Însă, asta nu se potrivea în totalitate cu viziunea mea despre viață, relații, educație, recunoaștere, timp petrecut cu familia…

Eram oarecum într-o poziție mai bună, dar nu așa cum am visat – aveam un alt statut, insă munca incepuse să-mi acapareze tot timpul.

Lucram acum într-un mediu mult mai plăcut, în care ajunsesem prin propriile mele forțe, dar care, în cea mai mare parte, nu corespundea valorilor mele ; nu mi-a plăcut niciodata să las pe locul doi familia și tocmai asta mi se întampla .

Am inceput să-mi pun întrebări și am ajuns la concluzia că din nou trebuie să schimb ceva în viața mea.

Acum, eram deja bunică ( fiul meu se căsătorise, venise pe lume o minune de nepoțica ), simțeam nevoia să petrec mai mult timp cu cei dragi mie.

A doua mare schimbare

Și atunci când cauți, de cele mai multe ori găsești ! Am descoperit Forever Living Products. Am fost gata să accept din nou schimbarea. La început mi se părea că va fi greu pentru mine să fac lucrurile să se întâmple, nu știam sigur dacă voi reuși.

Am învățat un lucru : dacă ești dispus să înveți sistemul simplu de lucru, ai răbdare și ești perseverent, în câteva luni  poți spune cu siguranță că ești stăpânul vieții tale. Tu ce ai face cu viața ta dacă ai stăpâni-o ?

Pentru mine, este mai mult decât aș fi putut visa . Este o afacere a prieteniei , o afacere de suflet. Misiunea mea de a contribui cu ceva pentru ca lumea in care trăim să fie una mai bună. Aici am întâlnit oameni de calitate, din toate categoriile sociale . Oameni dispuși să-ți ofere tot suportul necesar în călătoria ta către împlinire. Toate cursurile de dezvoltare personală la care am participat mi-au schimbat total viziunea despre ce pot realiza oamenii când au mintea deschisă și un țel măreț in viață.

Prin Viziunea mea te inspir să pornești într-o călătorie, pe parcursul căreia vei descoperi că în fiecare zi ești mai bun, mai valoros și mai ales, să înveți că :

Poți să obții tot ce îți dorești de la viață dacă ajuți suficient de mulți oameni să obțină ceea ce vor „

Și în acest mod, fiecare zi pe care o vei trăi , se poate transforma într-o capodoperă .

Eu caut oameni care doresc să învețe cum să-și creeze un viitor sigur , să poată face orice își doresc, atunci când își doresc.

Dacă ești interesat/ă , completează formularul de contact ; vom stabili împreună detaliile.

Mulțumesc pentru timpul petrecut aici cu mine .